Hotstone massage

Hotstone massage

Ontspanning met warmte stenen

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie.


De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die u kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merkt u dit het beste.


Na een legging van de hot stones op het lichaam wordt u verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.


Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Overige informatie

Bekijk onze overige behandelingen hier op de website, Vitensa werkt professioneel en hygiënisch, maar zorgt boven alles voor uw schoonheid.

Microdermabrasie


Een  huidverbeterende en huidverjongende behandeling, minder rimpels en oneffenheden

meer info

Afspraak maken


Wij werken op afspraak. Wilt u meer weten over een behandeling of een afspraak maken?

klik dan hier

LOCATIE


Leenstraat 5

9750 Zingem

0497 91 20 77

OPENINGSTIJDEN


Ma - Vrij: 14.00 tot 20.00

Do: 09.00 tot 19.00

Zat: 09.00 tot 17.00

VOLG ONS

© Copyright 2016 @ Vitensa / Emmely Thiery. All Rights Reserved