Epilatie

Epilatie / Harsen

Duurzaam ontharen met epilatie 

Wat is epilatie / harsen?

Epilatie is een ontharingsmethode waarbij lichaamshaar met haarwortel en al verwijderd wordt. Dit in tegenstelling tot veel andere ontharingsmethodes (scheren, ontharingscrème e.d.), waarbij alleen het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijderd wordt. Epilatie is een grondige methode voor lichaamsontharing.


Wat zijn de voordelen van epileren / harsen?

Het belangrijkste voordeel van epilatie ten opzichte van scheren, is dat de haartjes bij epilatie veel langer wegblijven. Dit komt omdat de haartjes met wortel en al verwijderd worden, terwijl  scheren slechts het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert. Zodoende blijven haartjes nadat ze geëpileerd zijn minimaal zo’n 3 weken weg, terwijl u bij scheren vaak na een dag alweer stoppels heeft. Door epilatie hoeft u dus minder vaak het lichaamshaar te onderhouden.


Geen stoppels door epileren

Een ander voordeel van epilatie is dat haartjes niet als harde stoppels teruggroeien, maar juist als zachtere haartjes. Epilatie geeft dus vaak een langdurig(er) glad resultaat.

Overige informatie

Bekijk onze overige behandelingen hier op de website, Vitensa werkt professioneel en hygiënisch, maar zorgt boven alles voor uw schoonheid.

Tarieven


Voor een volledig overzicht van de behandelingen bij Vitensa en de tarieven

meer info

Afspraak maken


Wij werken op afspraak. Wilt u meer weten over een behandeling of een afspraak maken?

klik dan hier

LOCATIE


Leenstraat 5

9750 Zingem

0497 91 20 77

OPENINGSTIJDEN


Ma - Vrij: 14.00 tot 20.00

Do: 09.00 tot 19.00

Zat: 09.00 tot 17.00

VOLG ONS

© Copyright 2016 @ Vitensa / Emmely Thiery. All Rights Reserved